zondag 30 oktober 2011

Veel bezoek

Ik heb vandaag veel bezoek gehad. J en K, mijn zus, mijn ouders, de ouders van Jw heeeeeel even en aan het einde van de dag E uit O. Erg leuk de afleiding en ik heb het best goed volgehouden.

Ik wil ook iedereen voor alle lieve mailtjes en smsjes en whatsappjes bedanken. Dat helpt me echt. Ik ben verder best gespannen over morgen wat de artsen mij gaan vertellen. Het zal heus geen goed nieuws zijn maar ik hoop ook niet dat het heel slecht nieuws is.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat hoop ik ook niet Caro en mijn vingers zijn gekruisd

Anoniem zei

Hopelijk kom je de nacht rustig door. En morgen is natuurlijk wel een hele spannende dag voor jou. Ik hoop dat de uitslag minder erg is dan je denkt. Maar de angst is er natuurlijk en dat is heel begrijpelij.

Sterkte !

C

Marjolijn. zei

Dat hoop ik ook niet meis.
Mijn duimen draaien zich dol.
Denk aan je.

Anoniem zei

concizaDenk aan je Karin en ook aan JW en jullie ouders!
Sterkte vandaag.

tricky zei

heel veel sterkte voor jou, daar in het verre VUMC... een lotgenootje uit het 'zuiden' (belgie dus)
hoop dat je beter nieuws krijgt dan je verwacht en hoop vooral dat je wat minder pijn zal hebben en je minder ziek gaat voelen...