zaterdag 1 oktober 2011

Denk je dat je alles gehad hebt

Denk je dat je alles gehad hebt, krijg je enorm last van je rug. Het begon al een beetje op de terugweg van het VUmc. Dan denk je, ach het is van het auto zitten en in de wachtkamer hangen en twee weken op de bank\bed. Eenmaal thuis zijn we vrij snel naar bed gegaan. Naarmate de nacht vorderde werd de pijn in mijn onderrug steeds heviger. Ik heb alles geprobeerd: paracetamol, anders liggen, even beetje lopen, warmte aan de pijn. Niks hielp. Tot het zo erg werd dat ik JW maar heb wakker gemaakt. We hebben het nog even aangezien maar het werd maar erger en erger. JW is uit bed gegaan op zoek naar pijnstillers. Hij kwam terug met Oxynorm. Ik had nog een paar tabletten die ik 3 jaar geleden mee naar huis heb gekregen vanuit het Martiniziekenhuis. Dat hielp en rond 04:00 uur viel ik in slaap.

De volgende dag was mijn rug niet veel beter. We hebben de huisartsenpost maar gebeld omdat we niet weten wat de pijn veroorzaakt en hoe acuut het is of ik kan wachten tot maandag om het aan het VUmc te melden. We konden gelijk terecht en de dienstdoende arts kwam na een paar testjes tot de slotsom dat het of spieren waren die zo pijn deden of een uitzaaiing in mijn botten\wervelkolom. Ze adviseerde pijnstillers en een goedje om niet verstopt te raken tot ik maandag contact zou hebben met het VUmc over wat verder te doen. Ik heb nog extra pijnstillers gekregen en heb gemailed naar mijn arts in het VUmc met wat ik nu inneem en waarom. Ik hoop maar dat ik het goede doe. Tot overmaat van ramp word ik nu weer misselijk van die pijnstillers en moest zojuist weer overgeven. Pfff het blijft maar doorgaan.... p.s. Ik ben er achter gekomen dat een reactie plaatsen op mijn blog niet in alle gevallen lukte met de browser van Microsoft (Internet Explorer). Met de browsers Firefox\Chrome\Safari lijken er geen problemen met het plaatsen van een reactie. Ik heb nu ingesteld dat een reactie formulier op een hele pagina komt te staan in plaats van onderaan het bericht. Ik hoop dat het nu ook weer lukt in Internet Explorer. Het kan zijn dat je, als je internet explorer gebruikt, de verificatiecode niet ziet. Dan moet je de pagina even opnieuw laden.

6 opmerkingen:

Loekie zei

Verdorie, dat is niet niks allemaal. Vervelend dat dit nu net in het weekend valt. Wachten duurt altijd zo lang. Ik kan mij voorstellen dat er allerlei gedachtes door je hoofd spelen.
Denk aan je.

Anoniem zei

Denk je inderdaad alles gehad te hebben komt dit om de hoek kijken.

Ik hoop dat je de pijn onder controle hebt en van een goede nachtrust kunt genieten.

Monique

Esther zei

Ff een knuf

Jose zei

Ach lieverdje het zit je ook niet mee zeg. Ik hoop dat je de nacht goed doorkomt en dat de pijnstillers hun werk goeddoen.
Hopelijk wel en hebben jullie nog een fijne zondag.
Liefs.

Marjolijn. zei

Verdikke toch, het zit je ook niet mee meis.
Hoop dat het vandaag weer wat beter gaat.

judith brouwer zei

Hoi Karin,
Tjonge, je krijgt het wel te verduren.
Sterkte ermee, ik hoop dat ze een oplossing voor je hebben zodat je je weer wat beter voelt (op alle vlakken).

Hier even een test of ik inmiddels (vanaf een Mac, in Firefox) een bericht kan plaatsen.

Zet 'm op!
Groetjes uit Parijs,
Judith