maandag 24 oktober 2011

Urineweg infectie

Ik werd vanochtend wakker en ik dacht meteen, owjee ik heb weer blaasontsteking. JW heeft urine naar de huisarts gebracht en volgens de huisarts was de urine "behoorlijk vervuild". Dus ik heb een antiobiotica kuur gekregen van hem. Daarnaast heeft JW fucidine meegekregen want mijn nagels beginnen te ontsteken van de afatinib. 

Eenmaal thuis heeft JW het VUmc nog gebeld (ik heb geen stem) om te vragen of de antibiotica mocht met de medicijnen die ik nu heb. Dat was geen probleem. Er was nog geen datum voor een MRI bekend.

Ik ben meteen begonnen met de kuur maar ik werd er ook al weer misselijk van. Het medicijn\pijnstillers\anti misselijkheid pillen schema wordt er weer wat ingewikkelder op. Het is maar goed dat ik bijhoud wat ik wanneer moet nemen en wanneer ik het genomen heb.

Mijn blog wordt er niet vrolijker op. Ik hoop wel dat er binnenkort verandering in komt.
4 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Wat een pech allemaal meis.
Hoop ook zo dat het allemaal snel verbeterd.
Sterkte.

Anoniem zei

Het zit je niet mee en daar zou ik ook niet vrolijk van worden.

Er zullen vast weer andere tijden aanbreken Caroline.

Ik wens je vandaag een betere dag dan de dagen daarvoor.

Een lieve groet uit Marknesse

hendrike zei

Nee het zijn ook geen dingen waar je vrolijk van wordt. Wat balen toch.
Hoop dat je in elk geval snel van de blaasontsteking af komt en je snel duidelijkheid krijgt over de MRI.
Veel sterkte Caroline.

Esther zei

Dit zijn geen dingen om vrolijk van te zijn en ik hoop toch echt dat er betere tijden zullen komen voor jou en JW