zondag 2 oktober 2011

Stem

Mijn rug is vrij rustig, maar goed ik slik pijnstillers die overigens niet echt fijn zijn om te slikken. De pijn neemt  af , maar ik word er wel misselijk van. Dit is bekend bij deze medicijnen en ik ben er ook nog eens gevoelig voor om misselijk te worden.  Naast de pijnstillers moet ik ook laxeermiddel drinken, anders verstopt 'de boel'
Dat is weer eens wat anders dan wat ik de afgelopen tijd gewend was. Als ik die zakjes alleen maar ruik moet ik al bijna overgeven.

Het frappante is dat mijn stem sinds gisteravond wel een stuk verbeterd is. In de loop van de avond moest ik overgeven, dat vermoedde ik al omdat mijn maag  niet zo blij was met de pijnstillers. Toen ik uitgeraasd was en  JW iets wilde vragen,  was opeens mijn stem veel krachtiger. Na het overgeven was de stem ook wel even wat hees, maar het had een heel ander geluid dan de afgelopen dagen. Ik snap er niets van, maar geniet er wel van om weer eens iets terug te kunnen zeggen op een redelijk normale manier. Ook vandaag was de stem een stuk beter, helaas heb ik ook over vandaag moeten overgeven enkele uren na het innemen van de pijnstiller (oxynorm).

Vandaag hebben we verder eigenlijk niet zoveel gedaan. Mijn ouders waren er vanmiddag en we hebben lekker in de tuin gezeten. Natuurlijk veel gepraat over hoe het nu gaat en hoe het morgen zal  gaan. Morgen gaat weer meer duidelijk worden: de MRI- uitslag.  Ik ben toch wel nerveus.


4 opmerkingen:

Esther zei

Het klinkt allemaal niet zo jofel Caro.....ik denk aan je
Knuf!

Marjolijn. zei

Wat vervelend allemaal meissie.
Sterkte , ik denk aan je.

Anoniem zei

Ik weet niet wat ik schrijven kan, vind het erg *** voor jullie dat het niet zo lekker loopt... Weet dat ik aan jullie denk en aan jullie denk.

Liefs Joyce Voigt - Daals

Loekie zei

Denk aan je morgen! (gisteren en eergisteren en vandaag trouwens ook).