maandag 3 oktober 2011

Rare dag

Het was vandaag een aparte dag. Het duurde best lang voor we contact hadden met het VUmc en het bleek dat er nog geen rapport was van de MRI, dus kan er nog niks met zekerheid gezegd worden. De longarts zei wel dat hij zelf geen grote afwijkingen met vorige keer kon zien.

Verder had ik vannacht weer enorme pijn in mijn onderrug. Vanmorgen werd het alleen maar erger. Dus maar een extra Oxynorm genomen. De rest van de dag zat ik toch een beetje te wachten op telefoon. Tijdens het wachten werd ik weer misselijk, ik denk van de Oxynorm. Ik heb een paar keer gespuugd vandaag. Ik kan weinig eten en drinken binnenhouden.

Ik kan morgen (gelukkig) terecht in het VUmc ipv vrijdag voor een CT scan. De CT wordt dan uitgebreid met mijn onderrug. Nou we zullen zien morgen wat dat oplevert. Ik hoop dat ik een beetje kan slapen vannacht.

6 opmerkingen:

Esther zei

En ik moet over 3 weken naar het ziekenhuis.....Ik ga steeds meer met tegenzin nu het overal zo slecht, slechter tot het slechts gaat.
Ik denk aan je lieve Caro....meer kan ik niet doen lieverd!

Anoniem zei

Ik hoop dat het allemaal een beetje mee valt morgen succes

Anoniem zei

Zet m op morgen! Hopelijk kan je een beetje slapen nu.
Renate Z

Marjolijn. zei

Hopelijk heb je wel wat kunnen slapen vannacht.
Ik denk aan je, zet 'm op hé..!!

hendrike zei

Wat moeilijk toch Caroline. Ik hoop dat je snel wat duidelijkheid krijgt.

Guus zei

Hoi Caroline,
Als je dadelijk de Nieuwsbrief krijgt zul je zien dat ik aan je denk, en ik hoop echt dat je je weer vlug wat beter gaat voelen. Je ben een KANJER!! Het leven kan zo oneerlijk zijn, en dan maken anderen zich druk over belachelijke dingetjes.
Ik houd je blog bij en hoop er spoedig wat betere berichten te zien.
Heel veel succes en groetjes aan JW.