zondag 16 oktober 2011

Zwaar

Ik heb een beetje een vage dag achter de rug. Ik werd vanmorgen wakker met knallende koppijn en best wel een pijnlijke rug. Ik heb maar wat extra pijnstillers genomen waar ik weer misselijk van werd.

De dag is een beetje langs me heen getrokken terwijl ik op de bank lag. Niet echt om vrolijk van te worden. Morgen ga ik naar de osteopaat. Ik hoop dat ze wat voor me kan doen. Zo niet dan ga ik maar het VUmc bellen want zoals het nu gaat vind ik het wel zwaar. Misschien wel te zwaar.

2 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Och meissie toch.
Ik hoop dat de osteopaat wat verlichting kan brengen.
Sterkte en probeer de moed er in te houden.

Anoniem zei

hoi ik volg al een tijdje je blog.
ik slik nl de zelfde medicijnen als jij afatinib 30mg .en ook ik heb bijwerkingen alleen anders dan jij ik kom helemaal onder de puistjes te zitten mijn hoofdhuid ,mijn gezicht.armen en bips.en daar naarst krijg ik ook om de 2 weken cetuximab via infuus dat duurt 3uur iedere 2 weken dus naar de Vumc net als jij wat ik wilde zeggen laat de moed niet zo vlug zakken ik krijg deze medicijnen al vanaf maart dit jaar en de longkanker gaat beetje bij beetje weg ik had afgelopen dinsdag weer een goeie scan en daar gaat het om toch