vrijdag 28 oktober 2011

Nog steeds stress

Zo ik heb een drukke dag gehad. Na een op zich goede nacht heb ik toch weer gespuugd. JW kwam uit het gastenverblijf rond half elf. Hij zei dat hij goed geslapen had, en dat had hij vast maar zo zag hij er niet uit. Hij zag er uit of hij nog aan het slapen was.

Het eerste doel was de MRI. Die kwam eindelijk na een uur vertraging. De MRI ging gesmeerd op een beetje jeuk na. Na MRI kreeg ik een klisma. Niet een klisma die ik thuis had, maar een jah eeh KLISMA. Het luchte enorm op.

Mijn ouders kwamen in de namiddag op bezoek. En terwijl ze op bezoek kwamen kwamen de arsten langs. Ik zeg de artsen maar ik bedoel de zaalarts en P, de arts die ik al 3 jaar heb. Ze vertelden me dat ze geen uitslag hadden omdat de plaatjes van de MRI van mijn ruggewervel zo ingewikkeld waren dat de radiologen er eerst naar moesten kijken. En dat kon pas maandag. Ik heb nog wel gevraagd of ze wel of geen kanker konden zien maar ik kreeg er geen duidelijk ja of nee op. Dus afwachten maar weer tot maandag.

Ik heb helaas wel weer moeten overgeven vanavond nadat ik de afatinib heb ingenomen. Ik heb toch wel weer wat stress voor maandag. Naja ik hoop dat ik weer goed slaap en morgen zien weer verder. Ik ben nog wel erg blij dat er weer wat gebeurt.

4 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Fijn dat er al het nodige gebeurd is.
En dat het klisma verlichting gaf.
Maar jammer dat je weer moet wachten op de uitslag.
Sterkte meissie.

Jose zei

Fijn die opluchting.
Maar vervelend dat je weer tot maandag moet wachten op de uitslag.
Gelukkig ben je in goede handen.
Sterkte, ik denk aan je.

Anoniem zei

Lang leve de radioloog... Ben blij te lezen dat je wat geslapen hebt, want dat is wel eens lekker. Voor je het weet is het maandag, (zullen we maar denken) xxx Karinneke

Esther zei

Je bent daar in goede handen Caro en een dikke knuf uut Almelooooooooooo