vrijdag 7 oktober 2011

Even ontspannen

Niet zo heel veel te melden vandaag. Vandaag weer even gezwommen en in de sauna gezeten ( infrarood). Ik weet nog niet zo goed of het ook werkt, maar het is wel lekker om even in beweging te zijn.. Ik was wel weer erg moe daarna. Ook wat last van mijn hoofd. Ik ben maar even een uurtje op de bank gaan liggen.
Morgen ga ik denk ik even naar familie. JW gaat lekker een dagje gamen met vrienden.
Ik ga nu nog even lekker voor de tv hangen. Even proberen een beetje te ontspannen na al die stress weer de afgelopen dagen. Ik begin nu pas een beetje rustiger te worden.

2 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Geniet maar lekker van het weekend meis.
Kom maar lekker bij en pas goed op jezelf.
Fijne zaterdag.

Anoniem zei

Hey Karin,

Tjee wat een week heb je weer beleefd ongelooflijk!!
Een heel fijn weekend!!
Veel liefs aan iedereen!!

Dikke knuffel vanuit Ibiza!!

Xx Emile, Afynke en Pim