dinsdag 11 oktober 2011

Verheugen


Op zich gaat het redelijk goed met me. Mijn rug is nog wel steeds gevoelig maar het wordt niet erger. Ik zou veel meer moeten bewegen, maar ik vind het best lastig om veel te doen. Ik heb het gevoel dat de afatinib me vermoeit en mijn eetlust ook niet echt beter wordt. Dat is wel vervelend. Vandaag heeft het VUmc gebeld en omdat ik ook niet echt goed naar toilet kan hebben ze magnesium voorgeschreven.
Ook had ik vannacht last van mijn hoofd, ik denk dat dat van de pijnstillers komt. Ja ja het houdt eigenlijk nooit op. Gelukkig was het in de loop van de dag weer weg.
Zo langzamerhand word ik wel een beetje gek van alle klachten. Mijn laatste berichten in het ziekenhuis waren eigenlijk gewoon goed, maar helaas kan ik niet zeggen dat ik me zo geweldig voel. Nu zal dat wel van de medicijnen komen, maar ik denk ook dat ik een beetje depri ben. Ik heb de afgelopen tijd zoveel ellende gehad. Steeds kwam er wat tussen, diarree, obstipatie, rugpijn, hoofdpijn, vermoeid zijn, dan weer overgeven van de pijnstillers. Het rommelt maar wat aan voor mijn gevoel, terwijl de ct-scan en de MRI goed waren. Ik wil me niet depressief voelen, ik zou juist blij moeten zijn verdorie. Ik denk dat ik echt weer eens moet na gaan denken over mijn leven. Het is zonde om mijn tijd zo door te brengen. Ik ga maar eens even een leuk dagje weg plannen,  me gewoon eens lekker ergens op verheugen.

1 opmerking:

Marjolijn. zei

Ja meis, dat is een vervelend cirkeltje waar je in zit.
Maar als jij je weer wat beter voelt wordt het wel doorbroken.
Heb ook een beetje geduld met jezelf.
Fijne dag vandaag.