zondag 23 oktober 2011

Klaar mee

Vandaag heb ik weer hoofdzakelijk op de bank doorgebracht. Op zich heb ik wel minder pijn maar ik ben wel te slap om echt wat te doen. De ouders van JW hebben gegeten hier, een lekkere ovenschotel. Daarna kwamen de HBES bakkers langs. Ik lag wel voor pampus op de bank maar het was wel gezellig. Toch wel leuk al die afleiding alhoewel de HBES bakkers het misschien wel raar vonden dat ik zo slap op de bank lag.

Nou ik hoop dat ik morgen hoor wanneer ik weer een scan heb want ik ben er goed klaar mee hoe ik me nu voel ik wil er het liefste wat aan doen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zou me er maar niet teveel van aantrekken wat anderen denken dat je zo slap op de bank ligt/ Het gaat namelijk nu wel even heel echt om jou.
Sterkte. C

Marjolijn. zei

Jij voelt hoe jij je voelt.
Het is jammer dat het voor jou zo nu even is.
Hopelijk komen er weer snel betere tijden.
Vooral voor jou zelf is het niet leuk.

Bettie zei

hoezo raar

Anoniem zei

Ik zou me daar ook niet zoveel van aantrekken. Denk dat ze het wel begrijpen hoor! Snap dat je er aardig klaar mee bent, maar kop op hoor!
We leven met je mee!
Groetjes van je grote kleine neefje Rolf