woensdag 5 oktober 2011

Te veel

Nu ik gisteren goed nieuws had ben je ook geneigd om je de dag erna meteen heel fit te gaan voelen. Ik kan beter zeggen dat je dat dan graag wil. Ik ben nog best moe en heb ook nog steeds last van de rug. Ik had vannacht ook niet echt een goede nacht. Veel drukte in mijn hoofd en dus last van de rug nog. Ook de oxynorm neem ik nog steeds en daar word je ook sloom van. Toch ben ik vooral blij hoor met de uitslag, ik realiseer me heel goed dat ik hier blij mee moet zijn. Het zou alleen wel fijn zijn als ik vannacht even goed doorslaap.

Ben vandaag wel meer in beweging geweest. Toch lukt het nog niet  om de hele dag actief te zijn. Mijn moeder was er vandaag te helpen en ik kon niet de hele middag meehelpen. Ik zal wel weer teveel in 1 keer willen...

3 opmerkingen:

Loekie zei

Wat betreft je laatste zin. Uit ervaring kan ik dat volmondig beamen.

Marjolijn. zei

Natuurlijk wil je dat graag.
Maar kalm aan meis, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd hé.
Zorg goed voor jezelf.
Fijne dag vandaag.

Esther zei

Ach weet je Caro, sinds ik ziek ben slaap ik geen acht uur achterelkaar en wordt ik om de 2 a 3 uur wakker.Gewoon rustig aan doen meisje. Je hebt zo''n mooie uitslag, maar wat nu???? Wel of niet aan die medicijnen, want dat heb ik niet echt in je verhaal begrepen (kan aan mij liggen hoor)