woensdag 19 oktober 2011

Meer horen

Nou vanmorgen heb ik het VUmc gemaild. Mijn rug gaat niet echt beter. Ik kom de dagen niet ontspannen meer door. De nachten trouwens ook niet. Ik ga vragen wat ik hier mee moet en of ik ook meer pijnstilling kan krijgen. Ik weet niet wat ze gaan voorstellen, maar ik kan er niet mee doorlopen. Ik weet niet of ik nu weer een foto van de rug moet, ik heb  twee weken geleden nog een foto gehad, maar de pijn is niet relaxed..
Mijn leven bestaat de laatste weken vooral uit kwakkelen en ik zou het zo fijn zijn als er wat verbetering kwam..Ik hoop morgen meer te horen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik lees wel vaak mee, maar reageerde nog niet zo vaak. Toch wil ik even reageren want ik denk toch wel vaak aan wat je schrijft. Ik vind het zo erg voor je dat je momenteel een zwaar dipje meemaakt, en vooral dat je zoveel pijn hebt! Dat zou echt niet mogen, probeer toch maar extra pijnstilling te krijgen. Misschien hebben ze iets gemist op de mri? Hopelijk niet natuurlijk, maar scans zeggen niet altijd alles, en misschien is de oorzaak banaal, maar je hebt duidelijk veel pijn en dat is zo vermoeiend... Ik wens je veel beterschap met je rug, een goede rustgevende nacht (misschien moet je iets vragen om te kunnen slapen?) en hopelijk weer een betere dag morgen!

Veel sterkte!!

Marjolijn. zei

Hé meis toch.
Dat je maar snel antwoord krijgt en hopelijk wat verbetering.
Sterkte..!!

Anoniem zei

Hier kun je niet vrolijk van worden.

Hopelijk krijg je vandaag een reactie en een goed advies.

groetjes Monique

Anoniem zei

Nee, hier wordt je niet vrolijk van.
Ik hoop dat je vandaag een goed advies krijgt.

Groetjes Monique

Anoniem zei

Het is niet leuk om aan pijnstilling te moeten maar wel beter als de pijn onder controle is, want pijn put je uit en maakt je moe en sjaggie.. Heb je al eens een zetpil paracetamol 1000mg geprobeerd! S6 voor vandaag. xxx

Tricky zei

hoop dat je snel wat meer hoort, want pijn is zo uitputtend hé, en dat zou nu toch echt niet mogen in jouw situatie... sta er soms van verbaasd hoe moeilijk ze pijn soms toch nog onder controle krijgen.. dacht dat ze al veel verder stonden op dat vlak!
sterkte hoor!

Guus zei

Hoi Karin,
Wat een ellende toch met die rug.
Ik zal heel erg duimen dat ze nu eindelijk een goed middeltje vinden waardoor je in ieder geval van pijn gevrijwaard blijft.
Je bent en blijft een KANJER!!
Groetjes uit het zuiden.
Guus