woensdag 12 oktober 2011

Maar proberen

Zo vandaag opgepast op de kids van de zus van JW. Het was leuk om even op de kids te passen.
Het is wel goed voor me als ik wat kan oppassen, dan word ik wat actiever. Ik heb vandaag ook maar eens werk gemaakt van mijn rug. JW heeft ook eens heel erg last van zijn rug gehad en toen hele goede ervaringen gehad bij een osteopaat. Om eerlijk te zijn ben ik helemaal niet van de fysiotherapeuten/osteopaten, maar JW heeft het ook geholpen en die is ook nogal kritisch. Ik wil toch vragen of zij ook eens naar mijn rug wil kijken. Misschien kan ze er wel niets aan doen, of durft ze het niet aan. Ik ben natuurlijk wel kankerpatiĆ«nt, maar ja als er op een scan en foto's geen uitzaaiingen te zien zijn.....
 Ik kan haar morgen bellen en dan bekijk ik wel wat ik ga doen. Ik kan het simpel een keer proberen of ze iets voor me kan betekenen.

3 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Ja die kinderen houden je wel bezig.
Leuk hoor.
Sterkte met je rug.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Je moet ook wat om handen hebben want naar de regen kijken daar wordt een mens ook niet vrolijk van.
Ik ben ook weer op zoek naar bezigheden voor deze donkere maanden.

Zou je toch geen overleg plegen met de long of huisarts of het verstandig is een osteopaat te bezoeken?

fijne dag, groeten Monique

hendrike zei

Vorig jaar had ik veel pijn in mijn rug zij, dacht dat het mis was, zat zelfs aan de morfine voor de pijn.
Maar toen ik uiteindelijk toen er niks werd gevonden naar de fysio ging was ik er met een paar weken vanaf.Wel heb ik gemerkt dat niet iedere fysio met onze situatie weet om te gaan, dus wel eentje zoeken die goed bekend staat/veel ervaring heeft.
Maar ook van de osteopaat hoor ik goede dingen.
Veel succes ermee!
En verder heerlijk genieten van het oppassen natuurlijk!