zaterdag 15 oktober 2011

Postief

Zow. Hoe gaat het met me? Ik ben erg mijn best aan het doen om wat positiever te worden. Maar ja dat lukt natuurlijk niet van het ene op het andere moment. Het heeft in ieder geval wel even geholpen om met JW te praten. Vanavond hebben we even gegeten bij JW's zus. Ze vertrekken vannacht met de kids naar Lanzarote. We hebben ze nog even uitgezwaaid.
Ik maak er geen groot blog van, zoveel nieuws is er niet gebeurd. Ik hoop vooral dat ik de komende week meer positieve energie kan vinden en weer eens wat leuke dingen kan vertellen.

3 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Pluk de dag meis.
Geniet van alles wat goed gaat.
Fijne zondag.

Esther zei

Ik hoop het zo voor je, want telkens in die negatieve spiraal wordt je niet echt vrolijk van............ik kan het mij wel voorstellen hoor met al die bijwerkingen en pffffffft en dan moet ik binnenkort ook nog naar het ziekenhuis

Anoniem zei

Wees vrolijk elke dag!

Vrolijk zijn elke dag, begin alles met een lach.
Er zijn moeilijke tijden, maar sleep je er doorheen want op een dag is er weer iets moois en dan voel je dat meteen.
Blijdschap, liefde alles is goed..
Maar beloof me; Hou in alles de moed ook al gaat het niet altijd goed