donderdag 27 oktober 2011

Opname

Ik lig momenteel in het VUmc. Mijn huisarts en mijn longarts hebben overlegd en het leek hun beter mij op te nemen in het ziekenhuis. Ik ben daar echt opgelucht over. Ik zag het niet meer zitten thuis. Ik heb de hele nacht weer niet geslapen en de helft van mijn medicijnen weer overgegeven. Ik eet bijna niks meer en drink veel te weinig. Ik heb dan weer maagpijn, dan weer rugpijn of hoofdpijn. Elk uur wel een gevecht om een medicijn in te nemen. Pff moedeloos.

Dus hup in de auto en naar het VUmc. Hoppa op de eerste hulp arts erbij. Bloed aftappen infuus erin even wachten en nu lig ik alleen op een kamer (hoek kamer veel ramen yeuuuh). Nou klinkt het bijna leuk maar ik lag er nog geen 5 minuten of ik moest alweer overgeven. En ik heb nog steeds best wel pijn. Nu eerst maar slapen. Morgen MRI van mijn ruggemerg.

Ik ben in ieder geval erg blij dat ik hier nu ben. Net alsof ik iets minder zorgen heb.

8 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Ja, soms kan het even een opluchting zijn.
Sterkte meis.

Esther zei

Misschien is dit maar ff beter Caro. Hopelijk knap je nu snel op
XXX Esther

Anoniem zei

Als je zo beroerd bent dan is het ziekenhuis op een gegeven moment toch de beste en veiligste plek waar je kunt zijn.

Ik wens je heel veel sterkte

xx Monique

Anoniem zei

Denk dat dit wel goede wijsheid is voor nu. alles bij de hand. En als het je een stukje rust geeft dan heb je er helemaal goed aan gedaan. Geef je nog ff je adres door! Dikke kus uit het Brabantse land. Liefs Karinneke

Jose zei

Hoi lieverdje,
Ik hoop dat je het niet erg vindt maar er is al een kaartje naar je onderweg.
Misschien is het ook wel leuk als ik je van de week nog even kom opzoeken. Dat hoor ik dan graag van je.
Sterkte en een snel herstel gewenst.
Dikke knufffel. Jose.

Anoniem zei

Hoi Karin,

We hopen dat je daar wat op kunt knappen!!

Gr. Richard en Rolien

hendrike zei

Ja, je ligt op de goede plek.hoop dat je nu een beetje bij komt en er iets aan kan worden gedaan.
xx

Anoniem zei

Ik wens je heel veel kracht en sterkte. Ik weet uit ervaring dat je niet beter kunt liggen dan in het VUmc.
Groet van een onbekende.