dinsdag 18 oktober 2011

Hoe het met me is

Janwillem was vandaag een dagje naar Utrecht. Ik was niet alleen vandaag want mijn ouders waren er. Mijn moeder heeft me in huis geholpen en ze hebben hier gegeten. Veel bijzonders hebben we niet gedaan eigenlijk.
Vannacht wel weer wakker geworden van de rug. Maar wat rugoefeningen gedaan en dat gaf wel wat verlichting. Vandaag ook nog door de het VUmc gebeld hoe het met me ging. Naja daar vind ik dan wel moeilijk antwoord op te geven. Ik heb nog wel last van mijn rug, maar weet dat er op de scan niet echt iets is te zien. Misschien dat ze het toch over een paar weken nog maar eens weer moeten bekijken. Als de pijn niet over gaat dan is het wel erg vervelend om vol te houden. Ik word nog gebeld wanneer ik weer voor vervolgafspraken moet komen, dan zal ik ook bespreken hoe ik met mijn klachten moet omgaan.

1 opmerking:

Marjolijn. zei

Fijn dat de oefeningen je wel wat helpen.
Maak er vandaag een mooie dag van.