donderdag 6 oktober 2011

Conditie

Heel voorzichtig probeer ik wat meer actief te worden. Vanmorgen ben ik met JW naar de sportschool gegaan en ik heb een kwartiertje gezwommen. Daarna heb ik in de infraroodsauna gezeten. Wel even lekker voor mijn lijf. Ook nog heel even de stad in geweest met de moeder van JW. Na een klein uurtje was ik er wel klaar mee. Ik ben toch nog wel moe.
Van de afatinib heb ik nog niet veel last, bovendien weet ik nu dat de medicijnen wel de kanker aanpakken dus dat geeft al een heel ander gevoel. Mijn ogen zijn wat rood, maar mijn darmen lijken nog vrij rustig te blijven. Nu zou wat meer eetlust wel welkom zijn. Ik heb niet veel trek, Ik heb vanmiddag een oliebol gehad, dat was wel even goed voor de energie en ook best lekker trouwens.

Morgen is het alweer vrijdag. We hoeven nu niet meer het VUmc. Lekker de dag voor onszelf morgen. Ik denk dat ik maar weer even wat ga zwemmen morgen, zo hoop ik toch nog wat in conditie te blijven.

3 opmerkingen:

Guus zei

Hoi Caro,
Leuk om te lezen dat het weer wat beter gaat. Nu maar hopen dat het elke dag wat beter gaat, en je wat conditie kunt opbouwen.
Groetjes

Esther zei

Langzaam moet het dan hopelijk weer wat beter gaan, maar ik begrijp nu uit je verhaal dat je de medicijn alweer slikt...ik dacht dat je ff een stop had...

Marjolijn. zei

Fijn meis, dat het nu toch weer wat beter gaat.
Op naar een fijn weekend..!!