woensdag 26 oktober 2011

Actie


Sinds gisteren begonnen met Nutricia drankjes voor calorieën niet echt lekker maar wel erg nodig. Vandaag hebben we de huisarts weer gesproken, hij gaat morgen overleggen met het VUmc wat er aan mijn situatie gedaan moet of kan worden.

Vanmiddag waren me moeder en me zusje op bezoek. Mijn zusje heeft mijn wimpers bijgeknipt. Wel fijn want ik had er wel echt last van. Verder krijg ik last van mijn mondhoeken en nagelriemen. Bekende bijwerkingen van Afatinib.

Het loopt allemaal nog niet echt soepel. Ik ben benieuwd hoe deze week gaat eindigen. Ik hoop met actie, want daar heb ik wel behoefte aan.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zit je niet echt mee de laatste tijd. Zou graag willen dat je je energie weer terugkrijgt.

Sterkte !

C.

Marjolijn. zei

Sterkte meis.
Fijn dat je hulp krijgt van alle kanten.
Op naar morgen.

Anoniem zei

Bah wat verdrietig om te lezen dat je niet op wilt knappen. En dan morgen weer zo'n stomme MRI-scan. Ik weet het, je hebt geen keus. Maar soms zou ik wel eens willen dat als de ziekte te veel energie gaat vreten we het even zouden moeten kunnen parkeren of uitschakelen. Helaas kan dat niet en moet je door blijven gaan. Wens je veel wijsheid lieve naamgenoot. En toi, toi, toi voor morgen. Liefs Karinneke

Anoniem zei

Er is ook drinkvoeding van Sorgente, mijn man vond dit beter te verdragen tijdens zijn oncologische behandelingen. Werd bij ons volledig vergoedt.
http://www.sorgente.nl/webwinkel/drinkvoeding/product:982.htm
Er zijn geloof ik 3 smaken. Sterkte in ieder geval.