zondag 9 oktober 2011

Verstopping

Vandaag hebben we een beetje een opruimdagje gehouden. Op de kamer waar JW gisteren aan het gamen was zijn we vandaag even de boel op gaan ruimen. Ook hebben we de lounge set naar de zolder gebracht en nieuwe foto´s in lijstjes gedaan. Ik had ook nog wel even willen kijken bij de 4 mijl, maar het weer was niet echt lekker om aan de kant van de weg te gaan staan.  

Ik voel me verder wel redelijk. Wat alleen wat maf is, is dat ik nog niet echt weer goed naar toilet kan. Dit is weer het andere uiterste. Ik ben al zeker een week niet geweest.  Ik gebruik nog steeds oxycotin voor mijn rug. Dit kan nogal verstoppend werken. Ik dacht dat ik met de afatinib vanzelf weer naar het toilet zou rennen, maar er gebeurt niet echt iets. Nu ben ik maar weer bezig met laxerende zakjes. Erg vies, maar een verstopping zit ik ook niet op te wachten.

3 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Nee dat kan ik me voorstellen, ook weer zoiets waar je niet op zit te wachten.
Succes meis, probeer alles goed op gang te houden.
Fijne maandag.

Anoniem zei

Joh Caroline, een week is lang hoor.

Ik ben vanmorgen ook weer met die zakjes begonnen.

Een fijne dag en hopelijk komt vandaag de boel los

groetjes Monique

zl5c6sw7vl zei

So, when on the lookout for the most effective casino video games, we checked for these platforms that supply the most effective odds. Moreover, quick checkout was one other issue we checked on every platform. All the portals we selected provide quick withdrawal in less than ten minutes. Additionally, you can to|you possibly can} activate extras corresponding to free spins. At the identical time, a progressive jackpot can expand in measurement primarily based on 코인카지노 the variety of gamers contributing to the prize pool.