zaterdag 29 oktober 2011

Niet super

Het gaat nog niet echt super met mij. Ik moet ondanks alle maatregelen toch nog spuugen en heb last van mijn darmen. Ik ben ook heel erg moe en heb best wel pijn. Ik zie het soms echt niet meer zitten. JW zit de hele dag naast me maar ik zeg geen woord en lig maar half te slapen. Ik heb een ander bed gekregen die veel lekkerder ligt dat is wel fijn. Ik ga weer slapen nu, het zijn wel korte blogjes zo maar hopelijk komt daar weer verandering in.

6 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Sterkte meissie..!!

Anoniem zei

Dikke knuffel voor jou en JW. xxx Liefs Karinneke

Anoniem zei

Sterkte Caroline, hoop dat de tijden echt eens keren.

groetjes Monique

Anoniem zei

Laat het weten als het weer wat beter met je gaat, dan kom ik even bij je langs als je dat leuk vind natuurlijk. Ik wens je heel veel sterkte.
Dikke knuffel, Jose

Ellen Vergouwen zei

Sterkte Karin, hopelijk voel je je snel weer wat energieker!

Grtz Ellen

hendrike zei

Ach lieve Caroline toch.....wat is dit moeilijk voor jullie. Heel veel sterkte...