maandag 17 oktober 2011

Oefeningen

Vandaag naar de osteopaat geweest. Ze had het idee dat mijn klachten wel te maken konden hebben met mijn ademhalingssysteem en mijn hese stem. Ik moet mijn spieren ontzettend intensief gebruiken bij het spreken, mijn ademhaling is niet echt ontspannen en alles tezamen kan dat rugklachten veroorzaken. Ik heb wat oefeningen geleerd om zelf te probere. Vrijdag kan ik terug komen om te evalueren hoe het gaat. Ik hoop dat het gaat helpen.
Ik kreeg een opbeurende opmerking op mijn blog, iemand die positieve resultaten behaalt met afatinib. Dat is wel bemoedigend om te lezen. Opgeven is geen optie hoor, maar van pijn word je wel snel erg ongedurig. Nu er nog niet precies duidelijk is waar die klachten vandaan komen is het wel lastig om er mee om te gaan. Maar eens kijken of de oefeningen gaan helpen.Het sterkt me natuurlijk ook wel dat de laatste CT van de longen reductie van de kanker liet zien.

Na de osteopaat zijn we nog evem bij mijn ouders langs geweest. Ze hebben een nieuwe keuken gekregen vandaag. Hij is erg mooi geworden! Toen nog even naat PP. De vriend van mijn zusje is 33 geworden. Alsof ik nog niet genoeg had gedaan ook nog bij de ouders van JW gegeten. Ik hoop dat ik straks goed slaap na zo'n vermoeide dag. Vannacht was het drama, nu hoop ik met wat oefeningen de ergste klachten op te vangen.

3 opmerkingen:

Esther zei

Ik kan mij heel goed voorstellen dat jij echt niet vrolijk bent en dat komt omdat jij je niet goed voelt en pijn hebt en daar wordt je chargrijnig van. Ik hoop door deze nieuwe oefeningen dat je pijnklachten verminderen en jij je leven iets rooskleuriger ziet.
Dus finger crossed ;)

Marjolijn. zei

Ik hoop zo dat deze oefeningen je verlichting gaan geven en zo de klachten een beetje kunt gaan beheersen.
En je weer betere dagen kunt hebben.

hendrike zei

Het is ontzettend moeilijk als je pijn hebt of je niet goed voelt.
Hoop heel erg voor je dat er snel wat verbetering komt.