woensdag 27 juli 2011

Weer raak

Het was lekker weer vandaag, we hebben vanmorgen even opgepast op R. en N. We hebben lekker in de tuin kunnen zitten en de caravan schoongemaakt en de auto.
Vannacht had ik niet erg goed geslapen, onrustig en toch het gevoel weer een blaasontsteking te hebben. Vandaag maar weer naar de huisarts en bingo. Het schijnt wel vaker voor te komen dat vrouwen er veel last van hebben. Ik ben wel gerust dat het niet iets ernstigs is, de echo was goed en de PET-scan liet ook niets geks zien bij de urinewegen. Ik zal wel gevoeliger zijn geworden. Het is ook niet echt iets voor mij om veel te drinken , maar ik zal mezelf het wel echt aan moeten leren, dat helpt ook om het te voorkomen. Ik ben ook al begonnen met cranberrysap, maar na een paar dagen komt de klad er al weer snel in. Ik heb nu een antibiotica die maar eenmalig is, uit een zakje die ik op moet lossen. Ik heb hier zelf om gevraagd omdat ik van de andere antibiotica vervelende bijwerkingen kreeg.

Morgen krijgen we twee logeetjes. AS en R, de zoon van de zus van JW. Dat wordt druk, maar vooral gezellig. Ik heb er zin in, maar hoop wel dat ik vannacht dan goed doorslaap en niet heel misselijk word van de antibiotica.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, al die vervelende dingen krijg je er zo maar bij. Of het niets is. En jij moet er maar weer mee dealen.
Sterkte met alles.
Veel plezier met de logeetjes.

Anoniem zei

Je kunt de cranberry ook in tabletvorm innemen.
Een fijne dag vandaag met het grut.

Groetjes Monique