zondag 17 juli 2011

Politie

Vandaag een onverwacht leuke rondleiding gehad bij de politie Groningen. We werden gebeld door H. Van de HBES-bakkers of we tijd en zin hadden om mee te gaan naar het bureau waar verdachten in bewaring worden gesteld. Het is geen gevangenis, maar een plaats waar verdachten in bewaring worden gesteld en waar ze verhoord en gehoord worden. We hebben onder andere de cellen gezien, verhoorkamers, de plaats om te luchten. JW en ik vonden het erg leuk om eens te horen en te zien hoe het er daar aan toe gaat.

Na de rondleiding hebben we nog even gesport. Ik heb rustig aan een half uurtje gefietst. Ik twijfelde wel even omdat ik net de punctie heb gehad, maar het ging heel goed en als ik me niet te druk maak, denk ik dat een beetje aan je conditie blijven werken alleen maar goed is.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Dat is leuk, op zo'n regenachtige zondag...!!
Fijne dag vandaag.