woensdag 13 juli 2011

Cake

Ik zit film te kijken met JW en E. We hebben een lachfilm gekeken, heel gezellig.
Morgen de punctie, ik denk er maar niet teveel over na. Ik hoop dat het meevalt en niet erg pijnlijk ofzo. Verder hoop ik dat er genoeg weefsel kan worden weggehaald en er geen klaplong optreedt. Zo flexibel is mijn rechterlong volgens mij niet.

Verder was het een leuke dag. We hebben opgepast op R. en dit keer weer iets nieuws gedaan; cake gebakken.
Ik ga nu slapen, morgen op tijd weer richting Amsterdam.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Succes vandaag meissie.
Zet 'm op...!!!

Jose Annes zei

Heel veel succes in de VU. Misschien kom ik je nog tegen. (Hoewel, het is wel erg groot.)Ik moet naar de MRI-scan voor mijn hoofd, en later meteen naar dr. Haasbeek voor de uitslag. Mijn gedachten zijn dus echt heel dicht bij je.