dinsdag 26 juli 2011

Alles anders

Zo we liggen al in bed. Vandaag de vakantie spullen wat opgeruimd ( nou ja vakantie haha 3 nachten weg ..) en in de middag met JW mee gegaan even sporten. Ik zie er altijd tegenop om te gaan, maar heb daarna altijd een goed gevoel. Ik heb ook het gevoel dat werken aan mijn conditie goed is om de strijd tegen de kanker beter te kunnen voeren.

Na de middag zijn we bij de ouders van JW langs gegaan. De kids van S. waren er ook en dat was gezellig, daar even gegeten en nu dus op bed.

Over een paar dagen gaat JW een weekje wandelen in de bergen met vrienden. Erg leuk en ik gun het hem enorm. Vorig jaar ging het de mist in voor hem, ik kreeg een paar dagen voor zijn vertrek te horen dat ik hersenuitzaaiingen had (heb ). Nu kan hij wel weg, ik zal wel naar Amsterdam moeten misschien volgende week, maar mijn ouders kunnen dan wel mee. Het zal wel even wennen zijn een weekje alleen. Ik ga natuurlijk niet de hele week in mijn uppie zitten. Niet dat ik alleen zijn een probleem vind, ik zal wel wat dagen mezelf kunnen vermaken en ook wel behoefte hebben aan tijd en ruimte voor mezelf, maar een hele week is wel erg lang en ook niet slim denk ik. Toen ik nog gezond was en gewoon werkte vond ik het heerlijk een weekje op mezelf zijn, maar nu is alles anders natuurlijk.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Leuk voor JW een weekje wandelen in de bergen..!!
En ja voor jou zal het even anders zijn, maar dat weekje kom je wel door.
Haha, je gaat nog meemaken dat het een hele drukke week wordt, met heel veel gezellige dingen.
Voor vandaag een fijne woensdag.

ester zei

Puzzelboekje wel af?