woensdag 20 juli 2011

Genoeg verbruikt

Vanmorgen werd ik om 08:15 al gebeld. Het was een arts van het VU die mij vertelde dat ze er vanuit gingen dat er genoeg weefsel verkregen was, maar dat je dat eigenlijk pas definitief kan zeggen als de analyse bij de patholoog is gedaan. Dat zou zo'n 8 werkdagen zijn, dus komende vrijdag, maar ik verwacht volgende week pas iets te horen over de uitslag van de punctie. Ik kan hier volgende week een arts over mailen.

De arts gaf aan dat ik aanstaande vrijdag gewoon de Avastinkuur kan krijgen.

Verder heb ik vandaag een leuke dag gehad met de kids van mijn zusje en het zoontje van de zus van JW. We zijn even de stad in geweest en hebben thuis pizza gegeten. JW is nog zo fanatiek om nog even te gaan sporten, maar ik heb wel weer genoeg energie verbruikt vandaag.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn dat je nu weet dat ze genoeg weefsel te pakken hebben.
Nu nog wachten op de uitslag, maar dat komt volgende week dan wel.
Fijne dag vandaag.