dinsdag 5 juli 2011

Kort

We liggen lekker in bed in Heemstede. Dit keer niet vanwege een scan of ander ziekenhuisgerelateerde dingen, maar een bijeenkomst voor patienten met longkanker. Ik houd het kort, wil fit zijn morgen, maar zal natuurlijk uitgebreid verslag doen na morgen.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Succes vandaag.
Zal best een drukke, volle dag worden.

Sandra zei

Hallo Karin,

Ik ben sinds kort op je blog terecht gekomen toen ik aan het zoeken was voor mijn zusje die ook longkanker heeft. Ook zij is nog erg jong ( 33 jaar ). Zij wil ook graag in contact komen met lotgenoten al is het voor haar wel een behoorlijke drempel om te nemen. Fijn dat je een lotgenoten contactdag hebt. Daar had ze denk ik ook wel naar toe gewild ( als dat mogelijk zou zijn )Is dit voor longkankerpatienten in het hele land?

Heel veel succes en ik heb je blog onder mijn favorieten opgeslagen zodat ik je kan volgen.

groetjes Sandra