vrijdag 15 juli 2011

Wanneer

Vandaag een dag zoals anders, ik heb niet veel last van de punctie. Ik merk wel wat gevoeligheid in de schouder, maar dat mag geen naam hebben. Vanmorgen heeft JW het gaasje met de pleister er af gehaald. Je ziet een heel klein gaatje met een korstje en wat lijntjes van de markering die ze getekend hebben.

Vandaag hebben we niet heel veel bijzonders gedaan. JW heeft nog gesport, maar ik doe het maar even rustig aan. Morgen gaan we met mijn ouders even in Duitsland keukens kijken. Niet voor onszelf, maar zij willen graag een nieuwe. Als ik niet ziek was geworden denk ik dat wij ook wel een nieuwe keuken hadden gekocht, nog wel meer dingen in huis hadden we dan al lang vernieuwd of veranderd. Maar goed daarover nadenken heeft niet zoveel zin.

We willen er misschien nog wel even tussenuit. Ik twijfel wel een beetje waarheen hoe lang en vooral wanneer. Heel veel tijd is er niet, ook omdat JW nog een week gaat wandelen met vrienden en omdat ik nog weer een Avastininfuus krijg. Misschien dat we aan het einde van de week na de Avastinkuur vertrekken voor een klein weekje. Ik moet toch nog op de uitslag van de punctie wachten en de artsen die de medicatie voor mij kunnen regelen zijn nog wel twee weken weg.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn dat je geen last hebt van de punctie.
Ga maar lekker een weekje genieten als het kan.
fijn weekend.