zaterdag 23 juli 2011

Maastricht.

Zo dag 1. in Limburg. Regen regen regen..we hebben ons niet laten weerhouden en zijn Maastricht in geweest. Het was erg leuk om de stad weer eens te bezoeken, ik heb er wel 4 jaar gewoond ofzo. Er was best veel veranderd en ik werd er ook wel een beetje verdrietig van. Ik kreeg natuurlijk allerlei herinneringen aan die tijd en dat is nogal een flink contrast met de situatie waarin ik nu zit.

Sowieso kost het mij en ook JW zo af en toe wel moeite om maar vol goede moed door te gaan. Een beetje depressief allebei. Ik weet niet of het weer er ook aan bij draagt, maar we waren beide behoorlijk down en moe. Soms is het gewoon lastig om goede moed te houden en vrolijk te blijven. Gelukkig ging het tegen het einde van de dag wel beter, we hebben nog even gewandeld en nu zitten we lekker in de caravan met de regen op het dak. JW is aan het skypen met HJ. Hij heeft een zoontje gekregen met F. Superleuk nieuws en we hebben net even de eerste foto's bekeken van Mats!.

Morgen gaan we met de auto rondtoeren. Misschien even in Luik kijken. Aan het einde van de middag misschien naar Termae 2000, dat ligt hier vlakbij. Ik vraag me af of het slim is voor mijn huid, ik krijg weer veel last van pukkels. Het zijn dikke rode vlekken in mijn gezicht. In het begin van de tarceva-periode, nu al we bijna 3 jaar geleden had ik dat ook zo erg, nu is het wel minder erg dan toen, maar wel duidelijk meer dan de afgelopen tijd. Misschien dat de Avastin er voor zorgt dat het nu heftiger wordt ofzo.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja, de regen is toch erg plaatselijk, hier was de dag zo goed als droog.
Hopelijk wordt het voor jullie vandaag een betere dag.
Hoe dan ook geniet samen volop.
Fijne zondag.