donderdag 7 juli 2011

Popcorn Taart Poffertjes Duo-Penotti

Vandaag was mijn moeder er, ze heeft wat geholpen in huis en we hebben bijgekletst. In de middag kwam het neefje van JW. We hadden hem van school gehaald en hij was superenthousiast. Eigenlijk altijd als hij komt doen we wel iets speciaals. Taart maken (dan wil hij mixen), poffertjes bakken, brood met duo-penotti smeren of popcorn maken.

Ha als we hem nu ophalen vraagt hij meteen te stoppen bij de winkel om ingrediënten voor een taart te halen, Duo-Penotti en ook maar even wat popcorn en poffertjes te halen. Hij onthoudt alles ;-)

Ik heb me wel weer vermaakt dus vandaag. Ik heb nog geen datum voor de punctie, maar zal dat volgende week denk ik wel krijgen.

2 opmerkingen:

Esther zei

Wat moet je lang wachten voordat je weet wanneer jij je punctie krijgt pfffffft
Ik vond het best wel lachen dat we best z'n 4-en tegenover elkaar stond. Jij met jouw longarts en ik met die van mij. Ik werd dan voorgesteld aan ou longarts met de opmerking 'En dit is nou die patiënt waar ik het over heb en wij 'kennen' elkaar al meer dan 2 jaar whahahahhaaaa

Marjolijn zei

Heerlijk toch zo'n dagje...
Fijne vrijdag en op naar een heerlijk weekend.
Geniet volop...!!