vrijdag 29 juli 2011

De bergen in

Ik zit in Exloo, bij de ouders van JW. Vanmiddag hebben we de kids weer naar huis gebracht, het was heel gezellig maar ook vermoeiend. AS was behoorlijk aan het hoesten vannacht en het werd wel 02:00 uur voor ze echt weer in slaap viel. Ik had echt met haar te doen, want ik weet nog heel goed hoe ik me voelde toen ik zo moest hoesten en er niet van kon slapen.
Vanmorgen werd R. om 06:00 wakker, ik wilde JW niet wakker maken en ben maar bij hem gaan liggen en tot 07:00 uur hield hij het nog vol om te blijven liggen. JW was zo lief om hem mee naar beneden te nemen en toen kon ik nog een paar uurtjes slapen.
Ik ben nu dus behoorlijk moe, maar dat is geen probleem, het was leuk om ze over de vloer te hebben.

ZO maar naar bed, JW gaat morgen al vroeg weg. Ik denk om 05:45 al. Ik zal hem wel missen deze week, maar vind het superfijn voor hem dat hij lekker even met vrienden er tussenuit gaat de bergen in. Ik red me wel en heb genoeg mensen om me heen mocht er wat zijn.
Morgen ga ik naar mijn ouders in ieder geval.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Natuurlijk ga je JW missen de komende week.
Zou ook niet goed zijn als dat niet was.
Maar maak er toch een fijne week van, met alles wat je gaat doen.
En voor JW een fijne week in de bergen.

Esther zei

Je hebt groot gelijk om naar je ouders te gaan. Doe ze de groetjes van mij en als je JW nog sms of wat dan ook.....wens hem van mij een fijne week!
XXX