vrijdag 1 juli 2011

Bijwerken

Vandaag een lekker dagje thuis geweest. JW was er niet en ik heb even een beetje uitgerust vandaag. Ik wilde nog naar mijn zusje omdat haar buurvrouw mijn kapsel even kon bijwerken. Uiteindelijk besloten toch maar thuis te blijven en hier even naar de kapper te gaan. Niet echt doordacht want mijn zusje had al met de buurvrouw geregeld dat ze zou komen om mij te knippen en nu kon ze het weer afzeggen. Beetje vervelend, maar ik zag er gewoon tegenop om de hele middag en avond weg te zijn.

Het weekeind ga ik even lekker rustig aan doen. Volgende week is het een drukke week. Ik ga naar de middag voor patiƫnten op het Wereld Longkanker Congres, meewerken aan een filmpje voor Longstories en daarna waarschijnlijk een longpunctie.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn weekend meis, geniet volop..!!