maandag 25 juli 2011

Weer thuis

Heerlijk in Thermae 2000 doorgebracht gisteravond. Lekker opwarmen in de sauna en even gezwommen. Het weekeind was bijzonder. Bijzonder omdat het leuk was om weer eens in het zuiden te zijn. Ik vond het leuk om weer eens in Maastricht te zijn, de omgeving is erg mooi, maar het was ook wel een beetje een depri weekeindje. Niet alleen de regen kan de schuld krijgen, ik denk ook gewoon dat je na gaat denken als je tot rust komt. Niet dat wij het nou zo druk hebben, maar in en om huis is er veel afleiding. We hadden vooral zaterdag wel even een dipje. Gek vind ik het niet, het hoort er wel bij, maar het moet niet te lang gaan duren.

We zijn vanmorgen naar huis gereden. Het leek vanmorgen mooier weer te worden, maar tegen 11:00 uur regende het alweer flink. We zijn weg gegaan, in een caravan zitten als het blijft regenen is niet fijn.

Nu dus weer lekker thuis. Ik ben blij dat we weer hier zijn, het was de eerste keer dat ik echt naar huis wilde. Ik hoop dat het vooral de regen was die het veroorzaakt en dat ik niet te pessimistisch word.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Maar dat is toch ook prima..!!
Je bent er toch even uit geweest.
En thuis zijn is toch ook fijn.
Maak er een mooie dag van meis.