dinsdag 19 juli 2011

Volgend jaar maar weer

Mijn moeder was er vandaag, dat zal wel geen verrassing zijn om te lezen. Wekelijkse routine haha. Naast wat huishoudelijke taken kletsen we ook flink bij. Van een zus van mijn moeder kreeg ik nog een lief kaartje en ik heb vandaag een nieuwe telefoon gekregen. Ik had hem al uitgezocht maar de koerier bezorgde hem vanmorgen.
Een nieuwe Samsung Galagy -S..Erg blij mee.

Ik heb nog niets gehoord van het weefsel. Ik ga er niet achter aan bellen. Ik hoor het wel. En dan nog het caravan-verhaal. Ik zit echt een beetje in dubio, wil ik nou nog weg of niet? We hebben maar een weekje, vrijdag na de Avastin kunnen we pas weg en dan ga je niet honderden kilometers rijden. Maar ja om het mooie weer op te zoeken moet je wel wat verder rijden. Ook Zwitserland lonkt omdat we HJ en F dan kunnen bezoeken en de kleine van ze bewonderen. ( die wordt elk moment verwacht). Toch is Zwitserland ook niet naast de deur en met slecht weer een week in de bergen is ook niet echt leuk. Luxe-problemen, maar ik kan niet zo makkelijk zeggen; ach dan volgend jaar maar weer..

2 opmerkingen:

Loekie zei

Gewoon doen. Je ziet de baby in ieder geval en je vrienden. Dat is toch ook wat waard. Ze zeggen altijd tegen mij als je zo twijfelt doen wat het eerste in je op komt. Bij jou was dat volgens mij toch weer even er tussen uit.
Dus gewoon doen.
Jammer dat je niet de eerste week van augustus kunt. Dan zitten wij er ook :-)

Marjolijn zei

Nog een paar dagen om na te denken, je komt er wel aan uit.
En anders de Ned. of de Belgische kust, niet zo zomers, maar ook heerlijk..!!
En vaak toch weer net iets beter weer dan land in waarts.