zaterdag 16 juli 2011

keuken

Vanmorgen hebben we met mijn ouders keukens gekeken. Het was leuk om na te denken over de indeling, maar niet gemakkelijk. We zijn er nog niet echt uit, maar wel leuke ideeen opgedaan.
Daarna zijn we doorgereden naar mijn opa en oma. Daar staat de caravan van mijn ouders en die hebben we meegenomen. Mochten we eind deze week nog zin hebben dan gaan we er misschien nog even tussenuit. Moet het wel wat beter weer worden.

Ik zag er moe uit volgens JW. Niet zo heel gek ik doe best veel en heb vannacht ook niet zo goed geslapen. Volgens mij heb ik ook last van de tarceva, krijg opeens weer wat meer pukkels en rode randjes rond mijn ogen. Morgen is er verder niets gepland, lekker uitslapen en kijken wat de dag brengt verder.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijne rustige zondag meis.
Geniet er van.