maandag 18 juli 2011

Voldoende

Vandaag naar beeldende therapie geweest. Ik had geen vervoer dus ben met de fiets gegaan. Niets mis met een stukje fietsen, ik ben blij dat ik dat nog kan. De regen was wel iets minder, maar ik voelde me wel een bikkel haha.

Thuis heb ik de oncologieverpleegkundige van het VU even gebeld. Ik had vorige week met haar afgesproken dat ik haar even zou bellen om te horen of de patholoog voldoende weefsel had. Helaas kon ze me dat nog niet vertellen, maar morgenvroeg belt ze terug en dan weet ze meer.

Ik weet niet wat er precies gaat gebeuren als blijkt dat er niet genoeg weefsel is, maar ik denk eerlijk gezegd dat ze wel voldoende hebben.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja prut weer is het wel hé.
Toch hoop ik dat het de komende dagen beter wordt, zeker voor al die 4-daagse wandelaars.
Fijne dag vandaag.

Esther zei

Dan zul je wel terug moeten komen voor een nieuwe punctie, maar gewoon van uit gaan dat het genoeg is ;)