maandag 11 juli 2011

Punctie

Ik wilde op tijd naar bed gisteren, het was een leuke maar vermoeiende dag tot we opgeschrikt werden door lawaai in de tuin. Ha ha H. en B. (die van HBES) maakten een spetterende entree met een flesje bubbelwijn. Ze kwamen ons even opbeuren na mijn minder vrolijke blogje van zaterdag. Het was zoals altijd erg gezellig en mij wel wat later naar bed waard.

Vanmiddag ook weer bij de beeldende therapie geweest sinds een lange tijd en het was erg fijn om er te zijn. Leuk om de mensen van de groep weer te spreken en lekker gewerkt met pastelkrijt en goudkleurige verf. Daarna nog een gesprek gehad met mijn psychologe en ook dat was erg prettig. Een inspirerend gesprek gehad over dingen die ik nog graag zou willen.

Aan het einde van de middag ben ik gebeld door de VU. Ik krijg donderdag de longpunctie. Het is een poliklinische ingreep, dus ik kom weer naar huis als alles goed gaat. Je moet na de punctie nog wel even een paar uur blijven ter observatie, omdat het wel eens voor kan komen dat je een klaplong krijgt.

Ik ben blij dat ik weet dat de punctie donderdag is en dat er weer actie is. Komende vrijdag moet ik vooralsnog gewoon naar het Martiniziekenhuis voor een Avastin-infuus. Eind van de week is dus wel echt gericht op ziekenhuisdingen, na donderdag moeten we maar eens gaan bespreken of we nog op vakantie willen en kunnen.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Je zit er toch tegenaan te hikken.
Fijn dat je nu weet dat donderdag de punctie wordt gedaan.Daarna kun je weer verder.
Op naar donderdag, succes.
Maar vandaag nog een fijne dag.

HansDeZwans zei

Via via op deze blog gekomen. Ik weet niet goed hoe ik hier moet reageren. Ik leef met je mee. Veel sterkte zou ik zo zeggen.

Esther zei

Eindelijk heb je de puncite gehad...je hebt er lang genoeg tegenaan gehikt en nou maar hopen op een mooie uitslag voor een goede behandeling met keigoeie resultaten ;)