zondag 31 juli 2011

Altijd bellen

Zo ik ben weer thuis in Groningen. Heerlijk geslapen bij mijn ouders en vanmorgen uitgeslapen. Ik voel me weer wat fitter. Vanmiddag hebben we met zijn 3-tjes even lekker gelunched en daarna hebben ze mij naar huis gebracht. Met mijn moeder nog even wat huishoudelijke klusjes gedaan en met ze gegeten.

Nu ben ik echt alleen en eerlijk is eerlijk het is wel even confronterend. Ik heb nooit een probleem gehad om alleen te zijn, maar ik voel me heel gek. Ik moet er steeds aan denken hoe het zou zijn als JW hier alleen is straks. De afgelopen jaren was ik zelf ook weg met mijn ouders als JW ging wandelen. Vorig jaar ging JW niet mee omdat ik toen de hersenuitzaaiingen kreeg. Nu ben ik gewoon thuis en dat is mijn eigen keuze. Ik had bij mijn ouders kunnen blijven, ze hadden hier wel willen komen, maar ik heb er ook wel even behoefte aan om alleen te zijn. Ik weet dat het straks wel beter gaat. Morgen ga ik naar het Behouden Huijs en dinsdag zijn mijn ouders er al weer. Ik moet even wennen, maar vind het ook fijn om even tot mezelf te komen en als er echt iets is dan kan ik altijd bellen.

2 opmerkingen:

Esther zei

Soms is alleen zijn best wel fijn....ff alles rustig in je hoofd maken. En ach, die week is zóóó voorbij en dan heeft JW een superleuke week gehad. Dat is ook best wel wat waard!
Ik vraag mij af of ze wel weten dat er minimaal een 1 uur tot 1 1/2 uur rijden tussen onze huisjes zit. Ze hebben maareen half uurtje extra...dan bij Anita en Hendrike, die veel dichter bij elkaar wonen whahahahhaaaaaa XXX

Marjolijn zei

Ja, het zal best even wennen voor je zijn.
Maar wat is een weekje, dat vliegt voorbij.
En je hebt vast nog wel meer leuke dingen gepland.
Fijne dag vandaag.