donderdag 30 juni 2011

Longpunctie

Vandaag mijn arts gebeld. Ze waren bezig een afspraak voor me in te plannen voor een longpunctie. Ik krijg nog te horen wanneer dit gaat plaatsvinden, maar mijn arts dacht na volgende week dinsdag. Geen operatie dus, maar een punctie om weefsel weg te halen. Ik vind het wel fijn zo, want een punctie is lang niet zo intensief als een operatie.

Ik voel me verder goed, maar merk wel dat ik het fijn vind dat ik nu weet dat de punctie komt en ik wil ook snel starten met nieuwe medicatie. Niet omdat ik zo'n zin in heb in nieuwe bijwerkingen, maar wel omdat ik me nu wel een beetje onzeker voel nu ik weet dat de kanker in de long actief is, ook al is het maar op twee plekjes en waren de MRI stabiel en de PET goed.

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van even geen behandelingen en wachten op uitslagen. Volgende week het longkankercongres en later in de week dus waarschijnlijk de punctie, deze week nog even niet te veel aan denken.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Zo zit de mens in elkaar meis.
Bij activiteit die niet wenselijk is, willen we het liefst actie en ook meteen.
Dat is niet vreemd.
Gelukkig gaat het vaak ook snel.

Fijne dag vandaag en op naar een heerlijk weekend.