zondag 5 juni 2011

Longstories

Eigenlijk is er niet zoveel bijzonders te melden. Het was een zondag die minder zonnig was dan we hadden gedacht. De hele dag bewolking en we verwachtten nog zon tot het einde van de middag.

Nog even op verjaardagsvisite geweest vanmorgen en in de middag weer thuis. We hadden in de planning in huis nog wat dingen te doen, maar zowel JW als ik waren best moe. Al een paar nachten slaap ik niet zo goed. Ik weet niet precies waarom, maar ik word om 0400 wakker en dan slaap ik moeilijk weer in, ja pas om 0700 uur en dan word ik weer veel te laat wakker..Vanmiddag op de bank maar even de ogen dicht gedaan.
Morgen heb ik een bijzondere dag in Arnhem. Meerdere lotgenoten die ik ontmoet heb via internet komen daar bij elkaar. Er komt ook iemand over een project vertellen die gedaan wordt vanuit longstories. Hiervoor zijn meerdere longkankerpatienten via de internetcommunity gevraagd. Ik zal er binnenkort wat meer over vertellen. Voor wie wil weten wat longstories precies inhoudt kan het beste even op de website van longstories kijken

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ik hoop dat je lekker geslapen hebt, en uitgerust aan deze dag mag beginnen.
Want dat het een volle en toch ook zware dag gaat worden, weet je zelf ook wel.
Het is altijd fijn om lotgenoten te ontmoeten, maar roept ook veel aan emoties op.
Maak er een mooie dag van meis.