maandag 13 juni 2011

Antibiotica

Vanmiddag hebben we even de caravan opgehaald bij mijn ouders. Echt wilde kampeerplannen hebben we momenteel niet, maar een vriend van ons is over uit Amerika en eind deze week gaan we bij hem langs ( hij heeft een sta-caravan ) en wij blijven dan een nachtje in de caravan van mijn ouders slapen. De week erna staat een paar dagen Oerol op het programma, maar ik weet nog niet precies hoe die week er uit gaat zien.
Dit hang natuurlijk af van de uitslagen van de PET-scan deze week, wat dan de vervolgstappen zijn en wanneer ik met een nieuwe behandeling moet beginnen.

Ik voel me best gek. Ik zit ook weer aan de antibiotica en dat hakt er nu ook wel in. Ik ben best moe en heb last van de bijwerkingen die anti-biotica (kunnen) geven. De hele nacht daarom slecht geslapen.

Morgen middag gaan we naar het gastenverblijf van het VU. Woensdag moet ik al om 07:45 in de Pet scan liggen.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Sterkte meis, met alles.
Weer genoeg te doen, leuke en minder leuke dingen.
Ik hoop voor je dat de leuke dingen de boventoon mogen voeren.