woensdag 29 juni 2011

Kinderboerderij

Vandaag was mijn zusje er met vriend en kids. We zijn naar het Stadspark geweest naar de kinderboerderij en hebben daarna gegeten bij NI HAO.

Ik heb nog niets gehoord van mijn arts, wel een sms gestuurd, maar geen reactie. Ik wil gewoon graag weten wat de verdere plannen zijn. Ik blijf het lastig vinden in hoeverre ik gewoon moet afwachten, of echt moet drammen om informatie als het later komt dan verwacht. Gelukkig is het wachten minder stressvol dan het wachten op een CT-scan en er zal een goede reden zijn dat ik nog niets gehoord heb vandaag.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Dat is ook moeilijk.
Je hart volgen, zou ik zeggen.
Fijne dag vandaag.

Esther zei

Ok, maar wachten is gewoon niet leuk

Anoniem zei

Pfft, hoe word je gestresst?? Niet leuk zo.:(
Liefs Karinneke