vrijdag 24 juni 2011

Voor Kay

Wat een rare dag was het vandaag. Ik ben erg opgelucht dat de MRI gewoon goed was, maar het was wel even weer een stressdag hoor. Je zit er toch de hele dag aan te denken.

De dag werd extra lastig omdat er er een lotgenoot is overleden. K. heeft vanmiddag gekozen voor euthanasie omdat het lijden echt ondraaglijk was geworden. J. is zijn vrouw en ik heb de hele middag aan ze moeten denken.

Ik vind het heel moeilijk om er iets over te schrijven, maar wil er toch even aandacht aan geven.

Lieve J. ik hoop dat alles in een fijne sfeer is verlopen, voor zover zoiets in een fijne sfeer kan gaan. Ik wens je zoveel mogelijk kracht toe en ik zal K. nooit vergeten.

2 opmerkingen:

Joyce zei

Had je blog gisteren al gelezen maar het was echt effe (positief) schrikken dat er Kay stond. Moest gelijk weer huilen. Dank je dat je dit hebt willen doen voor Kay. Ik weet zeker dat hij dit geweldig had gevonden.

Dikke kus

Esther zei

Heel goed Caroline en wat een lieve reactie van Joyce :)