dinsdag 14 juni 2011

Weer in het gastenverblijf

We zitten in het gastenverblijf van het VU. Vandaag is mijn moeder geweest en daarna had ik een gesprek in het Behouden Huijs. Nu zitten we in het gastenverblijf. Een drukke dag dus, van hot naar her. Ik ben blij dat we vannacht hier kunnen logeren. Dicht bij het ziekenhuis. morgen moet ik al om 07:45 in de PET-scan liggen en vanaf 2 uur voor die scan moet ik een liter water hebben gedronken en ik mag niets eten.

Er gebeurt weer van alles. Veel tijd om echt na te denken is er niet. Ik word een beetje geleefd heb ik het gevoel.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Succes vandaag meis.
Zet 'm op....!!!

Stephanie in Seattle zei

Karin,
I hadn't checked on you for a bit and I see that you had some not so good news, but appear to be taking it in stride. Best wishes for a good scan tomorrow (are they looking at something else or confirming what they saw?)
Just wanted to you know I continue to think of you and wish you sunny days and no more need for antibiotics! (I have not needed any since January and could not be happier in that respect.)