donderdag 16 juni 2011

Echt lekker gaat het niet

We zitten weer in de caravan. Op een mooie camping in Eersel. De caravan van mijn ouders wordt intensief gebruikt.
We zijn hier maar 2 nachtjes en niet omdat we er perse weer tussenuit wilden, maar omdat een goede vriend uit Amerika hier op de camping staat. Als hij zo dichtbij is dan willen we hem ook graag even ontmoeten.
Ik voel me best gek, ik wacht op de uitslag van de PET-scan en weet even niet zo goed wat me allemaal te wachten staat. Ik denk dat het morgen duidelijk wordt. Die onzekerheid vreet wel aan je. Ook weer niet al te best geslapen vannacht dus echt lekker gaat het niet.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Oh wat leuk, dat dorp geeft me goede herinneringen, ik heb er lang geleden 3 jaar gewoond.
Ik hoop dat jij je vandaag wat beter voelt en ook nog wat van de mooie omgeving kunt zien.
Fijne dag.

joyce & kay zei

denken aan je, liefs

Anoniem zei

zit je op Ter Spegelt ?