woensdag 22 juni 2011

Onrustig


We zijn weer thuis. A. heeft ons van de boot gehaald, superlief.
Het was ontzettend leuk bij B. en L. Het voelt alsof ik wel een week ben weg geweest.

Morgen zitten we alweer in de auto naar Amsterdam voor de MRI. Ik krijg de uitslag vrijdag, dan word ik gebeld door mijn arts.

Na vrijdag weet ik weer waar ik aan toe ben de komende periode. Ik heb sterk de behoefte om te weten waar ik aan toe ben en ook wel om even thuis te zijn. We zijn veel weg de afgelopen tijd, veel naar Amsterdam en weekeindjes weg. Leuke afleidingen, maar ook onrustig.

Zaterdag ben ik jarig. Alweer mijn derde verjaardag met kuka, dat had ik niet gedacht. Ik geef niet een groot feest ofzo, veel mensen zijn weg. Misschien dat ik in Juli een groter feestje ga geven. Gewoon omdat ik er nog ben, voor de mensen die niet op mijn verjaardag waren en voor ons 2 jarig-huwelijk ha ha. Dan moet het wel mooier weer worden.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat je zo genoten hebt op Oeral.
En succes voor vandaag.
Ik duim voor een goede uitslag.
Zet 'm op meis.

Esther zei

Het wordt na dit weekend prachtig weer ;)
Suc6 met de MRI en ik duim voor een mooie uitslag
XXX

Stephanie from Seattle zei

Yes! A third birthday since dx! I keep reminding myself that I have seen the tulips bloom 3 times since we planted them right before I was dx. How fitting to write that to you. The tulips have come and gone, the plums are fattening on the tree, cherries too. Strawberries are turning red, and there is a chance we will have tomatoes as well (it has been so cold and wet!)
Since you are so far ahead of us on the clock, I can wish you a very happy birthday already!