donderdag 23 juni 2011

MRI

De MRI zit er weer op. Ik blijf het altijd een fascinerend apparaat vinden. Met je hoofd vastgeklemd, oordoppen en een koptelefoon lig je in de scan die ontzettend veel lawaai maakt. Ik ben er nu wel een beetje aan gewend, maar als ik er uit kom voel ik me altijd een beetje verdwaasd. Het voelt soms net of je midden op het slagveld ligt, hoewel ik dat natuurlijk nog nooit echt heb meegemaakt, maar genoeg films gezien met JW ;-)

Morgenvroeg gaat er weer een Avastin kuur in om 09:30 en morgen krijg ik ook de uitslag van de MRI.
Echt weer afwachten en stress. Ik ben ontzettend moe en heb ontzettend last van mijn ogen gehad vandaag. Rood, tranen en ook uit mijn neus stroomt soms het 'water'naar beneden. Erg irritant.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Jawel er gebeurd niks, maar het is en blijft een klere herrie.
Toch maar een gezellige avond maken ondanks dat je moet wachten op de uitslag.
Succes morgen meis.