zondag 26 juni 2011

Leuke verjaardag

Ik kan terug kijken op een leuke verjaardag. Ik had niet kunnen denken nog ouder dan 30 te worden. De afgelopen weken waren best wel heftig met scans en wachten op uitslagen. Het kost veel energie, maar ik weet nu wel even hoe ik er voor sta. Al met al is dat na 3 jaar kanker en uitzaaiingen in het hoofd voor mijn gevoel beter dan ik had kunnen denken. Er is natuurlijk wel groei van de kanker. De plekjes in mijn long groeien en ik ben in afwachting van een nieuwe behandeling. Er moet eerst nog weefsel worden weggehaald, maar dan breekt een periode aan van nieuwe medicijnen, afwachten of medicijnen aanslaan, controles en ga zo maar door.
Met kanker krijg je eigenlijk nooit meer echt rust, zeker niet in dit stadium.

De komende week krijg ik te horen hoe ze weefsel willen verkrijgen en wat het vervolg zal zijn. Dan weet ik wat ik de komende periode kan gaan plannen. Zo lang ik me goed voel is het voor mij belangrijk actief te blijven en vooral te proberen om mentaal sterk te blijven.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Helemaal waar meis, je hebt er echt een dagtaak aan.
Soms met hele moeilijke periodes, maar ook met hele mooie.
Dat geldt denk ik voor ieder die deze rotziekte heeft.
Maar zolang je kunt genieten van de mooie dingen is het alles waard om te vechten voor nog meer moois.
Pluk de dag en geniet.
Fijne dag vandaag.