maandag 6 juni 2011

Bijzondere dag

Poe alweer een slechte nacht achter de rug. Ik maak me onbewust best druk over aanstaande vrijdag en ik had vandaag een ontmoetingsdag met meerdere lotgenoten wat ik ook best spannend vond.

Ik ben net weer thuis en moet zeggen dat ik het boven verwachting leuk vond. Het is toch wel bijzonder om met mensen te praten die in het zelfde schuitje zitten. Ook vooral omdat het jonge mensen ( ook al blijf ik toch de jongste ) zijn, levenslustig en allemaal houden ze het lang vol met longkanker. Er waren ook mensen met andere vormen van kanker, maar het grootste gedeelte heeft ( of had) longkanker.

Ik zag er stiekem best een beetje tegenop om te gaan, maar eerlijk is eerlijk ik had het niet willen missen. De groep heeft voor mij nu nog meer betekenis en is meer gaan leven dan voorheen.

Nu wel ontzettend moe na alle indrukken en gesprekken van vandaag, op tijd naar bed dus!

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn dat het allemaal goed gegaan is.
En dat het toch een mooie dag geworden is.
Vandaag maar uitrusten en nog even terugdenken.
Fijne dag vandaag.