vrijdag 24 juni 2011

Best wel goed

Wat een dag weer zeg. Veeg mij maar bij elkaar hoor. De hele dag gewacht op de uitslag van de MRI. Man man wat een stress. Ik heb uiteindelijk mijn arts gebeld hij nam gelukkig meteen op en kon me vertellen hoe de MRI er uit zag. Er zijn geen nieuwe uitzaaiingen gevonden, twee plekjes zijn iets gegroeid, dus geen grote veranderingen en ik vind dat goed nieuws na bijna 1 jaar leven met metastasen in je hoofd.
Het vervolgplan bespreken we volgende week maandag of dinsdag. Ik ben echt opgelucht, maar ook zo moe van al dat wachten op uitslagen.
Vanmorgen ook nog even een Avastin kuur gehad, ik denk dat dit mijn laatste was. Volgende week hoor ik meer over behandelingen, er is zeker nog wel wat mogelijk en daar ben ik erg blij om!

Lekker verjaardag vieren morgen !

5 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat ... houden zo !!!

Tonnie zei

Geweldig. Hier kun je mee verder.
Nu even van de stress afkomen.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne zonnige dag gewenst.
Groetjes.

Anoniem zei

Het was idd een zwaar dagje.....eigenlijk voor ons allemaal en dan morgen jarig...Ga je verjaardag lekker vieren
XXX Eds

Loekie zei

Een hele fijne verjaardag morgen.

Marjolijn zei

Proficiat jarige Job...!!
Ook een hoera voor de goede uitslag.
Nu kan het echt feest zijn.
Fijne dag vandaag en veel plezier.